Zo werk ik. Jouw personal coach in Limburg.

Door de juiste vragen te stellen, in plaats van bepaalde antwoorden te zoeken. Ik zet je aan het denken, help je patronen ontdekken en bewandel met jou het pad naar een beter, gezonder en minder stressvol leven.

Daarbij kijk ik naar de persoon, niet naar het probleem. Want iedereen is anders, en iedereen heeft een eigen benadering nodig om te ontdekken:

  • “Hoe kom ik hieruit?”
  • “Wat wil ik nu écht?”
  • “Wat heb ik nodig om de regie terug te krijgen?”
  • “Waar ligt mijn geluk?”

De zoektocht rondom die vragen leggen we samen af in een veilige omgeving. Een omgeving van begrip, openheid, vertrouwelijkheid, rust en betrokkenheid.

Neem contact met me op via dit formulier, waarin je een paar korte vragen beantwoordt.

Ik bel je terug en we spreken elkaar kort om te horen of het klikt en je interesse hebt in een intakegesprek.

Tijdens het gratis intakegesprek kom je langs voor een kop koffie en een goed gesprek. We bekijken samen je situatie en stellen een doelenplan op. Zie je dit zitten, dan worden de sessies ingepland die jij nodig hebt.

We starten de sessies: jouw stress en burn-out behandeling. Daarin zetten we elke sessie nieuwe kleine stappen, richting één einddoel. Jouw geluk en gezondheid.

Ik wil stappen zetten