Wie ben ik?

Susan, je stress en burn-out coach.

Het is belangrijk om te weten wie ik ben, wat mijn verhaal is, zodat jij je veilig voelt om jouw verhaal aan mij te vertellen. Wie ik ben? Ik ben een zorgprofessional met ruim 20 jaar ervaring. Een opgeleid Stress en burn-out Coach, met een specialisatie in (over)spanning door hoogsensitiviteit (HSP), een eetstoornis of doordat je niet opkomt voor jezelf.

En ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet hoe diep je kunt zitten, als je écht vastloopt in je leven door die verschillende aanleidingen. Hoe lang je kunt ontkennen – of niet eens inzien – dat het mis is. En hoe onbegrepen je je kunt voelen in je klachten. Maar ik weet ook hoe je daar weer uit komt, door jezelf (opnieuw) te leren kennen.

“Ik heb bewust voor mijn eigen gezondheid en geluk gekozen.”

“Ik weet hoe diep je kunt zitten, als je vastloopt in het leven.”

Ik weet hoe je kunt vergeten om naar jezelf te luisteren en voor jezelf zorgen. Tot het niet meer gaat. Hoe je anderen maar vóór jezelf blijft plaatsen. Omdat je van jezelf door moet, om alle ballen in de lucht te houden en iedereen tevreden te houden. Maar uiteindelijk is er geen houden aan. Een burn-out overvalt je.

– Dat was het punt waarop ik moest zeggen: dit kan zo niet langer. Dus zocht ik hulp. Ik heb álles geprobeerd om beter te worden, van reguliere tot alternatieve hulp. Ik heb echt bewust voor mijn eigen gezondheid en geluk moeten kiezen. En dat was hard werken.

Maar het is me gelukt. Ik ben nu een sterker, beter en kordater mens. Ik heb zoveel geleerd. Ik heb mezelf leren kennen in alles. Ik heb geleerd meer te genieten van het leven. Ik weet nu hoe ik meer bij mezelf blijf. Zodat ik goed kan zijn voor de mensen om me heen.

En ik heb de focus in mijn leven hervonden. Doordat ik ontdekte dat alle wegen in mijn leven, van slechte tot goede ervaringen, geleid hebben tot waar ik nu ben. Ik heb ontdekt wat ík wil: mijn eigen weg bewandelen en dat uitdragen naar anderen.

Dit is mijn weg.

Ik ben hier om te zorgen. Mensen helpen die hetzelfde of iets soortgelijks als ik hebben doorgemaakt: stress en burn-out, met alle aanleidingen van dien. Omdat ik dat kan. Vanuit mijn eigen ervaring en mijn eigen kracht. Die ik nu met alle liefde inzet om jouw kracht te (her)vinden.

En wie ben jij? Vertel me jouw verhaal. Dan kijken we samen hoe we ook jouw kracht hervinden.
Vul mijn contactformulier in, dan maken we kennis.

Ik wil mijn kracht hervinden