Wat zijn etherische oliën?

Zoals de naam etherische olie al zegt, is het een olie die de essentie van een plant bevat. Geurende planten bevatten bepaalde cellen die een sterk geurende substantie aanmaken, dit noemen ook wel de etherische olie van de plant. Deze etherische olie wordt gewonnen door stoom destillatie of het persen van de schil.

Hoe snel werken de etherische oliën?

  • Bij inhalatie bereiken de moleculen ons brein in 22 seconden.
  • Door de olie plaatselijk aan te brengen zitten ze in 2 minuten in onze bloedsomloop
  • Na 20 minuten heeft de olie elke cel in ons lichaam bereikt.

Ik gebruik de oliën van Young Living al enkele jaren met veel plezier en heb er veel baat bij. De oliën van Young Living zijn 100% zuivere etherische oliën met een therapeutische werking. Geen extra toevoegingen, dus puur natuur.

Etherische oliën ondersteunen op mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Hierdoor zijn ze zowel voor volwassen en kinderen inzetbaar. De oliën ondersteunen bij stress, spanning en slaapproblemen.  Maar ook zijn ze te gebruiken voor meer zelfvertrouwen en voor lichamelijke ongemakken, denk aan hoofdpijn, keelpijn en ondersteuning van het immuunsysteem. De oliën ondersteunen bij de verwerking van trauma’s tot het jezelf beschermen tegen prikkels, overal is een olie voor.

Wil jij meer weten over de oliën en hoe deze jou kunnen ondersteunen in je leven! Neem gerust contact met mij op voor vragen of informatie.

Ben je heel nieuwsgierig!! Dan is een workshop “etherische oliën” misschien iets voor jou! Je kan je ten allen tijden aanmelden voor een workshop. Er worden regelmatig nieuwe datums gepland .