Heb ik een burn-out of stress?

Misschien twijfel je waar jij precies mee kampt. En welke hulp daarbij past. Misschien denk je dat jouw stress wel meevalt, of dat je de ballen gewoon nóg iets langer moet hooghouden. Of je vreest dat jouw specifieke problematiek nergens thuishoort.

Een goede personal coach kan je helpen op elk punt waarop jij vastloopt, om welke reden dan ook en in welk stadium dan ook.

Herken je jezelf in de volgende situaties? Dan is het tijd om stappen te zetten, weg van stress en richting gezondheid en geluk. Ik help je.

Op zoek naar jezelf

Je weet niet goed welke koers je moet varen in het leven. Keuzes maken en helder denken is lastig. Je merkt dat je daardoor vastloopt. Misschien moet het roer om? Of is er een andere oplossing? Ik help je.

(Werk) stress en burn-out klachten

Telkens komt er een schepje bovenop en je weet niet meer of je zoveel hooi op je vork wel kunt dragen. Elke dag ervaar je veel en steeds meer stress. Op je werk en waarschijnlijk ook daarbuiten. Je bent moe, zo niet uitgeput. Ik help je.

Stress door HSP

Steeds meer mensen ontdekken dat ze een High Sensitive Person (HSP) zijn. Een bijzondere gevoeligheid, die bij de verkeerde benadering een last kan worden. Leer bij mij via HSP coaching in Limburg hoe je van die gevoeligheid je kracht kunt maken.

Stress door eetstoornis

Een eetstoornis kan je hele leven regeren, zonder dat iemand het doorheeft. Je kan het lang volhouden zonder hulp, maar je hebt hulp nodig om weer gelukkig en gezond te leren leven. Hulp van een (ervarings)deskundige. Ik help je.

Stress door gebrek aan assertiviteit

Anderen gaan altijd voor. Jij zet wel een pas opzij. Of draagt de last. Hou dat een tijd vol en je zult vanzelf stressklachten krijgen. Leer jezelf voorop zetten, zonder dat je anderen tekort doet. Leer goed voor jezelf zijn, zodat je (pas echt) goed voor anderen kunt zijn.

Herken jij jezelf in één of meer van bovenstaande situaties?
Liever de regie over je leven terug? Ik help je.

Hoe ik je help
Gratis intake aanvragen